Fidelity Digital Assets udråber Bitcoin-legitimationsoplysninger, da offentligt handlede virksomheder nu har over 600.000 BTC

Fidelity Digital Assets (FDA) siger, at diversificering af en investeringsportefølje med bitcoin er særlig vigtig nu, når benchmarkrenterne globalt er tæt på eller under nul.

Mulighedsomkostningerne ved ikke at allokere til bitcoin er simpelthen højere forklarer FDA i sin seneste bitcoin-investeringsafhandling. FDAs påstande kommer som en undersøgelse viste, at så mange som 60% af de adspurgte investorer mener, at digitale aktiver har en plads i en portefølje.

Som en konsekvens siger Fidelity Digital Assets, at i disse usikre tider skal en diversificeret portefølje bestå af aktiver, der mangler en sammenhæng med traditionelle aktiver over længere perioder. Kun få aktiver besidder en sådan attribut, og bitcoin er en af ​​dem ifølge FDAs investeringsafhandling med titlen ‚Bitcoins rolle som en alternativ investering.‘

I afhandlingen opfordrer FDA „investorer, der ønsker at kalibrere deres porteføljer for at evaluere gyldigheden og effekten af ​​en allokering til bitcoin for at afgøre, om den kan spille en rolle i en portefølje med flere aktiver.“

Resultaterne fra en analyse af bitcoins korrelation til andre aktiver fra januar 2015 til september 2020 viser det digitale gennemsnit på 0,11. Et sådant tal viser ifølge FDA, „der er næsten ingen sammenhæng mellem afkastet af bitcoin og andre aktiver.“ En lav korrelation er et opmuntrende første tegn i at evaluere alternative investeringer med porteføljespredningsværktøjet.

Fidelity Digital Assets udråber Bitcoin-legitimationsoplysninger, da offentligt handlede virksomheder har over 600.000 BTC

Stone Ridge afslører at have $ 114 millioner i Bitcoin

Denne lave sammenhæng kan være årsagen til, at børsnoterede virksomheder tilføjer bitcoin-beholdninger til deres porteføljer. Efter Squares meddelelse om, at de havde købt bitcoins til en værdi af $ 50 millioner, har Stone Ridge Holdings Group (SRHG) tilsluttet sig denne eksklusive gruppe efter at have afsløret, at New York Digital Investment Group (NYDIG) vil fungere som værge for sine 10.000 bitcoins til en værdi af $ 114 millioner.

I mellemtiden er antallet af børsnoterede virksomheder, der har bitcoin som reserveaktiv, nu vokset til 18, som data på bitcointreasuries.org viser. De 18 virksomheder har en samlet 612.944 BTC, hvilket svarer til 2,92% af den samlede forsyning.

Den igangværende omfavnelse af bitcoin fra store investorer er meget i overensstemmelse med FDA’s tidligere afhandling, som hævder, at det digitale aktiv er en alternativ butik af værdi.

På trods af konklusionerne fra FDA og andre hævder nogle kritikere, at den spænding, som institutionelle investorer køber bitcoin, kun er en hype designet til at pumpe prisen på BTC.

Som reaktion på nyheden om Stone Ridge Holdings meddelelse, en Twitter-bruger, sagde Cryptowhale:

”Institutioner viser glædeligt deres små positioner i bitcoin for at skabe hype og til sidst dumpe på uklare detailinvestorer. Dette er en vildledende taktik, som Wallstreet har brugt i årtier på aktiemarkedet, og den fungerer hver gang! ”

Cryptowhale antyder, at institutionelle investorer „oplagrede kryptokurver for flere år siden til ekstremt lave priser.“ Kritikeren forklarer, at „ingen er tvunget til at afsløre deres BTC-positioner til SEC, og når de gør det, skal du begynde at stille spørgsmålstegn ved, hvad deres dagsorden virkelig er.“

Siden Squares meddelelse er bitcoin steget fra lige under $ 10.500 til de nuværende $ 11.350 pr. Mønt.