Over en halv million Bitcoins afholdes i øjeblikket på virksomhedens balance

Bitcoin har fortsat fået accept fra det almindelige virksomhedsmiljø. Efter flere års kritik går Bitcoin mainstream med mange virksomhedsorganisationer, der køber aktivet. Den seneste af disse investeringer er, at finansservicefirmaet Square køber 4.709 Bitcoin.

Dette bringer det samlede antal Bitcoins, der holdes på virksomhedsbalancer, til mindst 598.237. Ifølge BitcoinTreasuries.org bevarer Grayscale sin plads som den højeste virksomhedsejer af Bitcoin med 449.596 BTC. Dette efterfølges af MicroStrategy, der rummer 38.250, og Galaxy Digital Holdings med 16.651. Andre er Square, der rummer 4.709, HUT 8 Mining Corporation med 2.954, Riot Blockchain med 1.053, Cypherhunk-beholdninger med 204, Argo Blockchain med 126 og mere.

Listen siges imidlertid at være ufuldstændig, da medlemmer af crypto Twitter-samfundet har gjort opmærksom på nogle andre store indehavere af Bitcoin. Et af sådanne selskaber, Kinetic Portfolios, gennem sine forskellige datterselskaber, har en kumulativ Bitcoin Profit, der besidder langt over 35.000. Værd at bemærke er også ARK Investment Management LLC, der har 20.226 BTC og ARKW – ARK Next Generation Internet ETF med 17.136.

Andre individuelle investorer som Wall Street-milliardær Paul Tudor Jones har også købt betydelige mængder Bitcoin, hvilket har øget håbet om, at aktivet snart kan se en betydelig mainstream-vedtagelse. Morgan Creek medstifter Anthony Pompliano har sagt, at dette vil fortsætte, og hvert selskab vil til sidst købe Bitcoin som en del af sin investering.

Da flere almindelige investorer fortsætter med at købe Bitcoin, er der en stigende chance for, at prisen stiger i fremtiden. Dette skyldes den begrænsede forsyning på 21 millioner mønter, hvoraf mange er gået ud af cirkulation og mistet for evigt. Bitcoin-tilhængere mener med disse faktorer på plads kan kryptokurrencyens pris gå så højt som $ 100.000 i de næste par år.

Bitcoin handles i øjeblikket til $ 11.088, en pris, som den nåede efter nyheden om Square’s investering. Selvom der var forventet et breakout inden udviklingen, beskriver nogle analytikere det som en falsk breakout, der muligvis ikke står. Hvad sker der nu? Vil prisen gå ned igen, eller vil nyhederne være i stand til at opretholde dette niveau?